Well Done

AUTOKOJAAMO

Well Done HUOLTO

Well Done Autokorjaamo hoitaa ammattitaidolla laadukkaat vuosi- ja määräaikaishuollot kaikille automerkeille. Käyttämämme varaosat ovat aina alkuperäisiä tai mahdollisimman tarkasti alkuperäisiä vastaavia. Saat täyden takuun tekemästämme huollosta ja valitsemamme varaosien mukana luonnollisesti valmistajan takuun. Kattavamman listan palveluistamme löydät täältä. Olemalla yhteyksissä meihin kerromme mielellään lisää!

Määrääaikaishuollot✔️ 

Automaattivaihteisto (DSG) öljynvaihto ✔️

Vuosihuollot ✔️

Oljynvaihto ✔️

Jarrunesteen vaihto (sis jarrunesteet) ✔️ 

Vaihteisto (manuaali) öljynvaihto ✔️

Vianhaku ✔️

Well Done RENGASTYÖT

Well Done Autokorjaamo Tampereella, Pirkanmaalla tarjoaa edulliseen hintaan kaikki rengashuoltoon tarvitsemasi palvelut. Huollamme renkaasi, säädämme rengaspaineet ja valmistelemme ne tarpeesi mukaan säilytystä varten. Rengashuollon yhteydessä tarjoamme aina luotettavan ilmapainetestauksen ja pulttien kiristyksen ilman lisäveloitusta. Tarvittaessa olemme apunasi valitsemassa ja tilaamassa ajoneuvollesi uudet renkaat.

Renkaiden allevaihto (henkilöauto)✔️

Renkaiden allevaihto (maasturi ja pakettiauto)✔️

Rengastyö peltivanne (purku, kasaus ja tasapainotus)✔️

Rengastyö alumiinivanne 13" - 16" (purku, kasaus ja tasapainotus)✔️ 

Rengastyö alumiinivanne lisähinta per tuuma✔️ 

Renkaiden tasopainotus✔️ 

Renkaiden pesu✔️ 

Renkaiden paikkaus✔️

Well Done KORJAUKSET

Well Done Autokorjaamolla on erinomainen tietotaito ja osaaminen eri ajoneuvoista, hyvä ammattitaito takaa vikojen paikantamisen ja niiden korjaamisen. Tampereen Hervanta, Rusko ja Vuores ovat lähietäisyydellä meistä. Me huollamme ja korjaamme "chassis", "pendants", jarrut, kytkimen, moottorin ja paljon muuta. Hoidamme autohuolesi oli ajoneuvosi minkä merkkinen hyvänsä, esimerkiksi Volkswagen, Volvo, Audi, BMW, Mercedes, Toyota, Nissan, Citroen, Ford, Opel, Skoda, Chevrolet, Dodge, Fiat, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Peugeot, Reno - tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!
Image

Well Done Autokorjaamo

Katso hintamme ja näet miksi olemme Tampereen parhaat

Copyright © 2022 Well Done Autokorjaamo.

Developed by Milisic Dorde

044 566 0050Huppionmäenkatu 2, 33720 TampereWell Done